Pennan har också gjort "comeback"...

Jag har faktiskt börjat skissa också, tro det eller ej. Jag har ägnat mycket tid under mina år här på jorden till att rita, men det har varit ett tag sen nu. Hur som helst, varsågod att titta! =)


Peter (Imaginary Stars)      Dragon Tattoo    Alexander och Elina (en present till min jobbarkompis)

Kommentarer
Postat av: Jilina

Snyggt :D

2009-05-19 @ 07:05:40
URL: http://www.jilina.se
Postat av: Jilina

Nä vad dum du är!! Skoja bara. Guu så roligt. Önskar att jag kunnat gå och se han med.

2009-05-19 @ 17:21:35
URL: http://www.jilina.se
Postat av: Jilina

Billigt det ju. Vilken himla tur att det löste sig för dig. Åker du själv eller följer vän/familj med?På mjj.se så surras det om att fixa en lägenhet så man kan bo billigt om det nu är så att några tänker stanna en längre tid i London o jobba.Nä, kan inte då jag är arbetslös och får pengar via FK- bostadstillägg samt aktivitetsersättning. Dragit på mig skulder hos fogden med så. Det suger rejält.

Läste du det senaste ryktet om den sk cancern MJ skulle ha?Såg en bild på där det skulle komma ifrån. Haha, det är märken från en penna i handflatan som han fått efter signering.Detta stod såklart i aftonbladet men även på expressens hemsida.Vart det kom ifrån? Fanns bild på tidningen The sun på aftonbladet i artikeln. Säger sig självt att då The sun är inblandat så ska man verkligen inte tro på vad som skrivs. Dom är ju kända för att skriva skit om vår MJ.Jag är verkligen glad för din skull. Om man får fotografera så gör gärna det och lägg upp i bloggen sedan. Kanske jag kan få göra en liten intervju sen med dig som jag lägger upp både på min hemsida och på min MJ blogg? Det skulle vara roligt :).

2009-05-19 @ 21:08:49
URL: http://www.jilina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0