Ny omröstning ute...

Ja, nu är det dags igen. Rösta på nu bara, och gör din röst hörd. Tänk om man vann 1 miljon, tänk om...

Theodor och jag på promenad...

Idag var jag och Theodor ute och jag, fastän att jag precis hade haft en magkatarrs-attack. Men jag kände ändå för att ut och gå en sväng, för att få igång blodcirkulationen bland annat. Det var av tre orsaker till att jag gick ut och gick med Theodor:


Theodor sover sött i barnvagnen...
 • Ut och gå för motionens och kroppens skull.
 • Min fotbollsträning var ikväll, så vi gick ner för att titta lite på träningen (jag är ju som sagt skadad fortfarande... Lårkaka.)
 • Så att Tittie kunde få lite egen-tid. Hon är ju med Theodor dygnet runt näst intill, så hon är ju aldrig ensam. Det behöver alla lite då och då. Tid för sig själv, eller bara att sitta i ett ljudlöst rum och veta att ingen kommer bryta den tystnaden på ett tag.

Vi gick som sagt ner till träningen, och där höll det på för fullt. Vi kom lite sent jag och Theodor, så träningen var nästan slut. så vi gick vidare till biografen där min syster jobbar ikväll. Vi hälsade på henne lite, och sedan bar det iväg till Hemköp. Fått order om att köpa mjölk! Så det gjorde vi snabbt och lätt. När vi sen kom hem, så stod Tittie och rensade i sin garderob. Duktigt värre. Min däremot, ser det ut som om en giraff har försökt ta på sig leg-ins. Det vill säga stökigt...

Nu är klockan strax 22.00, om fem minuter, och mina ögon börjar bli tunga. Tror jag ska gå och lägga mig nu, så jag orkar med morgondagen. Kanske får köra till en stor stad i sydliga Sverige imorgon, och lämna en pump på ett väldigt stort förbränningsverk. Var där idag och hämtade den, så imorgon kanske den ska tillbaka. Vi får se, imorgon vid 11-tiden så är det återigen spädbarns-massage igen. Mysigt, mysigt! Om jag inte ska agera bud imorgon, så ska jag följa med på det!


Magkatarr...

Har känt av magkatarren nu igen sen igår. Varför måste jag dras med det? Det kom igår igen sådär kraftigt som det tydligen bara måste göra. Sen idag så kom det en till explosion i magen typ, då jag va tvungen att stänga in mig i sovrummet en stund och bara ligga och vänta ut det onda. Tittie hade besök av några vänner (se NyttLiv.blogg.se så kan ni läsa om hennes stund med vännerna...) så jag kände mig lite dum att jag inte var med i vardagsrummet och var social. Men när man har magkatarr, så är det inte lätt. Jag ser mig själv fortfarande som "nybörjare" med att ha katarr, så jag vet fortfarande inte riktigt hur jag ska tackla det. Det känns allra bäst då man kan lägga sig i ett mörkt rum, och dra sina fingertoppar på magen upp och ner samtidigt som man andas lugnt och metodiskt. Fast det hade nog sett lite konstigt ut om man nu gjorde detta på jobbet, liggandes där i verkstaden bredvid nån pump av nått slag och smeka magen. Jobbigt när man väl får det på jobbet, då man inte bara kan stanna upp och vila en stund...

Omeprazol...

Jag har dock fått ett tips av min käre svärfar, att svälja ner tre teskedar vetekli med lite vatten varje morgon. Jag har varit slarvig som attan, så jag började nu idag då attacken kom. Så imorgon bitti ska jag börja, och hålla på veckan ut tänkte jag. Det är absolut inget farligt, utan tvärt om. Det är ju från växtriket, och det är bara bra för kroppen. Det ska tydligen neutralisera de ämnena som orsakar besvären. Jag har testat länge med omeprazol och lite annat, men inget har egentligen hjälpt. Så nu ska jag testa Christers dunder-kur!


Hittade lite råd på Aftonbladet.se om magkatarrer, och om hur man minskar besvären.


Så lindrar du magkatarren


8 råd som får dig att må bättre

1. Uppmärksamma vilken typ av mat du får minst besvär av. Men undvik inte mat extremt. Då kan du få näringsbrist. (Okej, fil och varma koppen gör susen för mig...)


2. Ät fiberrik mat. Fibrer binder vätska och gör att magsäcken töms långsammare ut i tolvfingertarmen. Tänk dock på att för mycket fibrer kan ge besvär i form av gaser. (Äsch, mina fisar luktar gott ändåså...)


3. Ät många små fettsnåla mål om dagen och på regelbundna tider. Vissa kan behöva äta varannan timma. Stora måltider och fet mat rinner snabbare ner i tolvfingertarmen, som då får svårt att hantera det. (Fet mat? Det som är så gott...)


4. Pröva kokta grönsaker i stället för råa om du får gaser av för mycket fibrer. (Hatar kokta grönsaker, så Nej tack!)


5. Drick helst inte mjölk, möjligen lättmjölk. Mjölk är lättillgängligt fett som snabbt rinner ner i tarmen. (Har slutat med mjölk för ett bra tag sen... Hallå, häng med lite va!)


6. Drick helst bara mot slutet av måltiden. Dryck före maten rinner direkt genom magsäcken och kan då ge besvär. (Detta visste jag inte, ska med omedelbar verkan sluta med detta...)


7. Undvik starkt kryddad, stekt och friterad mat, feta såser och dressingar som irriterar magtarmslemhinnan. (Arrgghhll, försöker låta som Homer Simpson när han ser en stor, fet köttstek...)


8. Försök undvika stress. Stress kan förstärka smärtkänsligheten i mage och tarm. (Stress känner jag hela tiden. Svårt att varva ner, när det är så mycket i livet...)


Sötnosen tittar...

Min underbara son tittar nyfiket och bestämt in i kameran. Undra vad han tänker på?


Undrar vad han tänker på?

Photofunia...

Hittade en rolig sak som en annan bloggare också har gjort. Jag var bara tvungen att testa det! Man bara lägger in sitt ansikte på hemsidan, så generar den en massa bilder. Spana in bilderna nedan hur mina blev:


Nicklas är med i COPS!
Sandmålning...Grymt snyggt...Photofunia var det ja...Avundsjuk?Priceless...

Poker-Face...

Igår efter sandlådebyggandet, så var det äntligen dags att göra sig iordning för kvällen. Som jag har nämnt innan i något inlägg, så skulle vi ju lira poker. Det var ett tag sen vi gjorde det, och jag kan säga det att det är banne mig på tiden att det var dags igen!

Deltaganden var följande: Mattias (även kallad för Challe), Lynette (som är tillsammans och sambo med Mattias), Jimmie (som är syster.. oj, jag menar bror till föregående), Rolle (far till Lynette och Jimmie) och slutligen jag själv (som helt enkelt är störst, bäst och vackrast).

Vi började med att äta. Vi alla åt riktigt god kina-mat, och tyvärr så blir man ju till sist för mätt för att äta upp den goda maten. Sedan efter det så hör vi Jimmie skrika till, efter att ha fått lite T-sprit i ansiktet av en förklarlig anledning. Lynette, var lugn... jag ska inte berätta =)

Mattias vinner första rundan...Pokerbordet...Rolle, Lynette och Jimmie...Jag är lite glad över att ha vunnit...

Sen var det äntligen dags för poker! Wie hu! Var ett tag sen man spelade, så det var lite svårt i början att komma ihåg vad markerna var värda. Men det gick till slut. Kanske skulle nämna att vi körde Poker Texas Hold 'Em. Under tiden vi spelade så började ju även Sverige-matchen. Tråkigt nog så var jag mer fokuserad på just detta, så jag förlorade efter bara fem giv eller något sådant.

Men dock efter att matchen var slut, och vi startade om ännu en gång. Vi halverade dock markerna och höjde insatsen, och sänkte första priset från 50 kr till 25 kr. Men då, då var Nicklas på G! Jag krossade allt motstånd, och vann genom att slå ut Jimmie och Lynette i samma giv. Jag satt med ett klöver i handen, och det låg tre stycken på bordet innan det sista kortet skulle läggas upp. Jag gick all-in, och dem andra hände med. Jag satt som på nålar, och hoppades på ett klöver-kort och vad kommer inte upp? Jo, ett fint litet sött klöver. Jag är grym, yes I am...

Tack för igår mina vänner, det var riktigt mysigt. Inte så ofta man hinner umgås, då det är så mycket annat i livet som också är viktigt som skall hinnas med.

YouTube.felstavning = Virus!

YouTube.com - Broadcast Yourself

Jag har precis kommit hem ifrån min vistelse hos mina kära föräldrar, och jag satte mig vid datorn efter att ha bäddat och satt på tvättmaskinen. Jag uppdaterade mitt virus-program och klickade sedan in mig på mailen, för att se om någon hade skickat något som var läsbart. Men icke, så jag tänkte "Ja, jag går in på YouTube och roar mig lite!". Så jag började att skriva in först ett W och sedan resten av adressen. Trodde jag, iallafall. Jag glömde O:et i .COM, så det jag skrev blev www.youtube.cm. Gör inte det, för då får ni en trojan in i er dator som kommer krasha er dator. Därför man alltid ska ha ett anti-virus program och brandvägg, för att förhindra detta. Så, om det är någon som påstår att man ej behöver just detta och att Windows-brandväggen är det enda du behöver, avfärda det påståendet direkt my friend...

www.YouTube.cm = Fel! 

 www.YouTube.com = Rätt!

Våffeldagen...

Hittade bilderna från våffeldagen som var för någon dag sedan. Tina, Kalle, Tittie, Theodor och jag var hemma hos oss och busade lite. Jag fick stå och grädda våfflorna, fastän att jag aldrig har gjort det innan. Jag är ju inte direkt känd som en mästerkock precis, men dessa blev faktiskt rätt goda. Eller vad säger du Tittie?


Våfflor i massor...

Uppdatering av sandlådebygget...

Nu har dem kommit en bit på själva bygget av sandlådan som Alexander och Theodor skall busa i nu till sommaren. Det är min pappa som är the "Handyman" och det är Alexander som är hans kompanjon. Precis där den sandlådan nu byggs, låg min och min systers sandlåda förr. Men vi är nog lite för stora för att leka i den nya nu...


Oh no, Deco is spelklar...

Nu förändrades hela matchbilden inför drabbningen ikväll mellan Sverige och Portugal. Fick nyss reda på att Deco är spelklar, och då får Sverige inte det lätt. Jag menar inte att en spelare gör hela laget, utan med han i laget så kompletteras resten av spelarna. Han och Christiano Ronaldo på mittfältet blir inte en lätt business. Men vi får hoppas att Mellberg och gänget kan hålla en bra och stabil linje, och inte gå ner för mycket defensivt. Som man brukar säga "Offensivt är det bästa försvaret!".

Christiano Ronaldo (7) och Deco (20) celebrerar efter ett mål.

Christiano Ronaldo och Deco (Portugal)

Antisötma-kampanjen... 3 dagar kvar...

En påminnelse till er förnekare. Vi lever ett ohälsosamt liv, och när ni nu står inför en möjlighet att lätt ändra på ert öde så vänder ni den ryggen. Kommentera detta inlägget, och tala om att du antar utmaningen. Titta bland kategorierna och klicka på "Antisötma-kampanjen", så kan du läsa om hela upplägget. Kort sagt, lev hälsosammare i två månader. Under denna tiden anpassar sig kroppen till inte ha ett sötsugs-begär. Må bättre, anta utmaningen...

Windows OS i en Mac-dator?

Jag och en arbetskollega hade en diskussion igår om datorer och liknande. Vi kom in på frågan "Finns det att köpa en Mac, med Windows XP/Vista installerat som operativsystem. Min hypotes är att det säkerligen går att installera på egen hand, med förutsättningen att Mac datorn har en intel-processor, men att man inte kan köpa det i butik. För det är inte logiskt, eftersom Mac och Microsoft (skaparna av Windows OS) är konkurrenter. Det är precis som om man skulle köpa en Big Mac på Burger King. Men att man sedan installerar det på egen hand, är en annan femma. Du kan lägga in vilket operativsystem du vill, och det är många som gör så med. Många av mina vänner använder inte Windows OS på sina PC, utan dem använder istället Ubuntu som är ett freeware (dvs. gratis) program som laddas ner lagligt via internet. Visst, man kan lägga in Windows OS vid sidan om Mac OS X, men det är ju inte riktigt samma sak då man använder en så kallad emulator (virtualization) och kör Windows samtidigt som Mac OS X körs i vänteläge i bakgrunden.

Mac och Windows...
Men jag är ju inte säker på min sak, så därför undrar jag om det är någon där ute på vågorna som kanske vet svaret? Kan man KÖPA en Mac i butik, med Windows operativsystem installerat?

Sandlådebyggande!

Är idag hos mina föräldrar och softar. Om ni undrar varför jag har varit lite slö på att skriva i bloggen, så är det för att jag har helt enkelt inte hunnit. Har varit fullt upp i några dagar nu, men idag är det vila och chill som gäller. Min systerson är här hos oss idag och busar. Han och sin morfar ska bygga en sandlåda i trädgården. Han är bara 1½ år, så det blir väl mer bus som gäller för hans del. Lägger upp en bild senare på hur bygget går.

Ikväll ska jag hem till några av mina absolut närmsta vänner och lira lite poker. Ja, det är i form av Texas Hold 'Em. Ska bli riktigt roligt, då vi ska käka pizza (eller Thai-mat) och samtidigt som vi lirar poker så hoppas jag Tv:n står på. Det är ju fotboll ikväll. Sverige mot Portugal. Tyvärr så tror jag Sverige förlorar, men jag hoppas ändå på 2-1. Jag är lite kluven, eftersom ena stunden är jag säker på en vinst för Sverige, men sen ändå inte. Beror lite på hur spelarna är taggade idag. Det kvittar om Zlatan eller någon annan superstjärna är med, för när det handlar om Sverige så beror det alltid på sinnesnärvaron. Jag ångrar mig nog nu, jag säger 2-1 till Sverige. Vi vinner!

Theodor och Tittie är hos hans mormor och morfar och myser. Tittie ska nämligen träffa några vänner som hon inte har träffat på ett bra tag. Roligt för henne att komma ut lite och roa sig. Dem skulle till något ställe där "Jodda Med Siw" skulle uppträda. Ni kanske inte har hört dem, men dem gör en förbannat rolig låt som heter "Tugga Tuggummi".

Earth Hour! 20.30 - 21.30...

Ikväll är det "Earth Hour!". Det är en storsatsning som Världsnaturfonden har annordnat, och denna kampanjen sträcker sig över hela världen. Vi uppmanas att stänga av alla lampor och andra elektriska ting, för att uppmana till en förändring. Detta är första året Sverige (i sin helhet) ställer upp i den så kallade "Earth Hour"-kampanjen, och det är sagt nu att detta kommer ske från och med i år, varje år den sista lördagen i mars.

Australien deltog officiellt förra året, och deras energiförbrukning minskade med 10,2 procent! Tänk vad vi kan göra mycket, genom att släcka några lampor i våra hem om kvällarna. Ska bli intressant att se hur mycket vi lyckades minska förbrukningen efter ikväll.


Earth Hour! 20.30 - 21.30...

Så kom ihåg nu, "Earth Hour!" sker ikväll mellan 20.30 och 21.30. Släck dina lampor under denna tiden, och bidra för en fortsatt framtid här på jorden!

Läs mer: http://sv.wikipedia.org/wiki/Earth_Hour

Tröttheten förlamar mig...

Har precis skrivit klart intervjuerna som jag lägger ut på klubbens hemsida, då jag som sagt extra-knäcker lite som sportjouarnalist. Gick upp vid 05.30 imorse (efter att ha gått upp med Theodor två timmar innan) och sen började jobba vid 06.30 till 15.00. Fick sedan gå vidare direkt ungefär till mitt andra jobb, för att till slut kunna komma hem i lagom tid till resultatet i "Let's Dance". Jag är lite trött nu, så jag tänkte gå och lägga mig. Tittie är sjuk fortfarande, så jag får nog ta hand om Theodor inatt igen. Fast måste medge att mitt i all denna trötthet så är det ändå väldigt underbart att mata en sådan trött kille mitt i natten. Nästan så att man glömmer bort att man är döds-trött... NOT!!!


Babymassage...

Igår så stack jag en stund ifrån jobbet (även kallat flex) för att bege mig in till centrum, för där stod Theodor och Tittie väntandes eftersom att vi skulle på babymassage. Jag skulle bara parkera bilen, så Theo och Tittie gick ner i förväg nedför trappan till själva salen där kursen skulle vara. Vem går inte ner i fel trappa och skämmer ut mig det första jag gör. Men men, Tittie hittade mig rätt snabbt så ingen fara skedd!

Hur som helst, så var babymassagen helt underbar. Theodor låg och pratade hela tiden och man såg på honom att han tyckte det var skönt. Det är lite som zonterapi, som min mamma sa =)

Nu är jag och Theodor hos hans farmor och farfar och hälsar på lite. Tittie är sjuk den stackaren, så vi är ute ur boet lite så hon kan vila. Theodors kusin Alexander är här också och vandaliserar, så här blev det ingen vila för mig. Han är 1 ½ år typ, så det är full fart på dem benen. Theodor ligger dock i farmors säng och sover.

Nu ska jag äta lite taco-paj, så jag skriver lite mer lite senare. Jag kom på det, nu när jag ser Alexander, att när Theodor blir i hans storlek och när hans ben går i samma takt som hans, ja då blir det inte lika mycket dator för mamma och pappa inte. Tyvärr blir det väl lite mindre bloggande då med, men den smällen får man ju ta. Man bytar ju faktiskt ut datorn mot något så mycket bättre! Vi älskar dig vår son...

Antisötma-kampanjen...

I vår nutida värld så består allting av socker och sötma. Vart vi än riktar blicken, finns det dära sötsuget där som bara vill mata oss med onyttiga ting såsom läsk, godis, semlor, kakor osv.

Jag börjar bli trött på det nu. Visst, självklart är det gott, men det börjar bli för mycket av det goda nu. Och inte tala om all kolesterol man proppar i sig. Jag tycker det är dags man börjar skaffa sig självdisciplin nu, och dämpar sitt intag av tex. godis och läsk. Jag har läst ett utdrag ur en forskningtidning, att om man håller sig ifrån allt sött i en och en halv månad, så dämpas sötberoendet till en sådan låg grad att man inte känner något sötberoende alls!

Därför ska jag starta en kampanj som tar sin början den första april och håller på i två månader.. Kampanjen innebär följande:

 • Ingen kolsyrad dryck. Kolsyra i sig är inte onyttig, men vi säger detta ändå så att man inte kan gå omvägar.
 • Inget godis i någon form.
 • Inga kakor eller annat bakverk. Ja, tårta ingår här med!

Dessa punkter är de enda reglerna, och det är detta vi ska hålla oss ifrån i två månader.

OM du skulle bryta någon av dessa reglerna, så har du skyldighet att berätta det för mig och du blir då struken från listan. Det finns ingen mening med att ta detta halv-hjärtat, då hela idén handlar om att vi ska få ha ett helt och friskt hjärta!

Om Du vill vara med och därmed stå med i listan som jag kommer skriva upp här på bloggen, så kommenterar du detta inlägget och säger vad du heter samt din blogg-adress. Den första april startar vi antisötma-kampanjen, och då kämpar vi tillsammans.

Antisötma-kampanjen, 6 days to launch-up...


Recension: Bedtime Stories (2008) (Film)

Bedtime Stories 2008Bedtime Stories är en komedi och handlar om Skeeter Bronson, en medelålders man som jobbar som vaktmästare på ett hotell. Dock har han drömmen om att en gång få äga och driva detta ett hotell. Hans far var nämligen den som grundade just detta hotellet, men tvingades att sälja då affärerna gick dåligt och hotellet hotades till konkurs. Den nya ägaren höll dock inte sitt ord, då han lovade Skeeters far att hans son skulle få driva hotellet. Istället fick han slita som vaktmästare och byta glödlampor dagarna i ända. Men när han en dag får passa sin systers barn, så upptäcker han i sin förvåning att barnens godnattsagor förverkligas dagen därpå. Han drar då detta till sin egen vinning, och tänker gå barnen att skapa historier som kan få honom att vinna både hotellet och en kvinnas hjärta. Men barnens fantasifulla vinklingar förvränger dock utsikten för Skeeter och det går inte riktigt som han hade hoppats.

Som Skeeter Bronson ser vi den alltid roliga Adam Sandler, och som hans syster ser vi Vänner-stjärnan Courtney Cox. Barnen spelas utav Jonathan Morgan Heit och Laura Ann Kesling. Skeeter Bronson har även en vän i filmen, och han spelas utav Russel Brand. Om ni inte visste detta, så i Adam Sandlers filmer ser vi alltid en skådespelare som alltid gör en liten bi-roll, och han heter Rob Schneider. Det samma gäller i hans filmer, så gör alltid Adam Sandler en liten roll i hans filmer. De är väldigt nära vänner i det privata livet, så detta har blivit en tradition kan man säga. I denna filmen spelar Rob Schneider en indian med en mycket stor näsa.

Min åsikt: Denna filmen är en typisk Disney-film. Hela familjen kan samlas och titta, och alla tycker den är bra. Den passar för alla åldrar, ända från fem till hundra år. Men vad tyckte jag då? Jo, den var helt okej. Jag måste medge att jag skrattade högt ut i tomma intet när Russel Brands karaktär skrek ut sitt sömnpanikstörning. Jag vill inte berätta för mycket, men han spelar riktigt bra. Man kan jämföra hans skådespelarstil med Johnny Depps huvudrollskaraktär i Pirates of the Caribbean, Captain Jack Sparrow.

Bedtime Stories får 5 av 10 pappa-poäng!

Vad tror ni?

Vilket är det bäsa sättet att få så många läsare som möjligt? Vad tror ni? Ska man skriva om angelägenheter som händer just idag, eller ska man inrikta sig på ett mer nostalgisk spår. Kanske ska man gå helt crazy med mode, shopping eller politik som många redan har tjatat ut. Som ni kanske märker, så har jag egentligen inget tema på min blogg. Visst, den heter "Fotbollspappan" men det är snarare en reflektion om mig som person.

Jag vill inte binda in mig i ett hörn, och låsa mig fast vid en speciell genre. Jag skriver om det jag tänker på. Det kan röra sig allt från något jag har hört på radio P3 till något roligt som jag upplevt för tre år sen. Jag vill att min blogg ska vara som ett barns fantasi-värld. Varje inlägg ska vara det förra olikt, med variatoner som förbryllar och uppskattas. Det ska vara en överraskning varje gång man skriver in fotbollspappan.blogg.se i webbläsaren. Därför väljer jag att inte inrikta mig på ett specifikt ämne. Det enda som jag kan komma på som är en mittpunkt i mitt liv, och denna bloggen, är min och Titties son.

Folkmassa

Men min fråga var hur man får så mycket läsare som möjligt? I snitt varje dag har jag ungefär 60 läsare per dag. Det är inte speciellt mycket, men jag klagar inte heller. Men jag måste medge det att ju fler som läser min blogg, desto mer motivation får man att skriva. Är en underbar känsla att veta att folk återkommer till min blogg för att läsa det senaste ur mitt liv, och min familjs. Men vad tror ni? Hur ska man gå tillväga? Jag har gått med i en hel drös med så kallade "Ranking"-sidor, och jag slavar under Mer-trafik. Jag skriver så ofta jag kan, kan bli uppemot 2-4 inlägg om dagen. Jag har just nu fjorton prenumeranter som jag i sin tur följer. Är det bara till att vänta och bevittna statistikens magiska antal-unika-hits stapel skjutas i höjden? Återigen, vad tror ni...

En snabbis...

Vaknade, matade Theodor, somnade, vaknade igen, åt frukost, åkte till jobbet, arbetade för fullt, kom hem, vilade en stund med Tittie och Theodor i sängen, Jimmie kom på besök, Jimmie gick hem, Theodor skrek och ville ha mat, Theodor fick mat, Tittie lagade mat som vi sedan åt, Theodor somnade och nu slutligen så skriver jag detta snabbis-inlägget nu innan vi ska titta på en film (Bedtime Stories). Kommer en recension på den imorgon antar jag, plus några andra filmer som vi har sett fast som jag inte har orkat recensera.

Nu är det film-tajm!


Jimmie på besök...

Idag så kommer Jimmie på besök efter jobbet, innan träningen. Vi ska fortsätta arbeta med vårt projekt, ett klädmärke. Vi har allt klart för oss, och nu är det bara att förverkliga det. Vi får se hur det går, detta är inget som kommer kosta en massa pengar. Han har idag med sig en sketch-board så vi kan påbörja första steget in i den vilda webben. Kommer utforma en hemsida för klädmärket (vars namn jag inte berättar en, eftersom vi inte har registrerat det än). Ni som blir intresserade över hur första kollektionen kommer se ut, så kan jag berätta att det finns vissa inslag av dö-skallar. Själva stilen är street, fast i en städad tappning. Detta kommer bli grymt, och jag kommer självklart berätta här i bloggen när märket har lanserats och när sidan har lagts upp på nätet...

Jimmie är han i dem röda byxorna...

Sötnosen innan han ska sova...

Tog en bild igår på vår underbara son, precis innan han skulle sova. Han var jättetrött och tittade i kors mest hela tiden, men när det är så mycket att titta på då kan man ju bara inte sluta titta. Eller hur?

Theodor är redo för att sova...

Skisser...

Tänkte lägga ut och visa lite bilder jag har tecknat och skissat. Detta är ett intresse som hade sin intresse-topp för ca. fyra år sedan, men nu är de lite mindre av den varan. Jag hinner helt enkelt inte, och tröttheten påverkar lusten. Men som dem säger i Triss-reklamen, "plötsligt händer det!". Ibland får jag som sagt ett ryck, och skissar 1-2 bilder och lägger ner jätte mycket tid. Här lägger jag ut nu fyra bilder ur min kollektion, och säg gärna vad ni tycker =)

Bilderna är Copyright-skyddade, och om du kopierar dessa bilder och använder dessa utan mitt tillständ så kommer det dyka upp en stämning i din brevlåda.

Morfar med sitt barn Alexander (Copyright Fotbollspappan.blogg.se) Legolas (Copyright Fotbollspappan.blogg.se) Mörkhyad man skrattar (Copyright Fotbollspappan.blogg.se) Min flickvän Tittie (Copyright Fotbollspappan.blogg.se)

Vilka låtar vill du att MJ ska framföra?

Här kan du gå in och rösta på vilka låtar Michael Jackson ska framföra på "This is it"-turnén. Jag har röstat, och gissa va jag hoppas på att han kommer välja min setlist. Den är den ultimata, enligt mig.

Klicka här för att gå vidare till Michael Jacksons hemsida för turnén, och rösta!

Michael Jackson dansar till Billie Jean...

Veckans låtar...

Lyssna på dessa låtarna, för dem är så grymt bra! My God säger jag bara, och jag hoppas ni säger samma sak. Det finns mycket tuggummi-snurr som går på radion dagarna i ända, samma sorts låtar om och om igen. Men dessa tycker jag skiljer sig i mängden, tex Lily Allens "Fuck you very much". Ni kanske inte märker de speciella dragen som jag tycker mig höra, men ni kan ju göra ett försök?Lily Allen - Fuck You Very Much
Fountains Of Wayne - Hey Julie
Alesha Dixon - The Boy Does Nothing


Man rånade butik för glass...

Hur i hela fridens namn kan man vara så dum, att man rånar en butik för lite glass? Jo, ni hörde rätt och för er som inte hörde så säger jag det igen... GLASS!?

Såhär var det, en man kommer in i den lokala affären, där han brukar handla, och drar blygsamt på sig en rånarluva. Han tar tre stycken glassar ur frysboxen, och går fram till kassörskan och slänger fram glassen på rullbandet. Han tar även upp en rörtång och börjar vifta och skrika om att detta är ett rån. Tänk er synen av en man som står och rånar för lite glass. Jag vet inte riktigt om man ska skratta eller gråta?

Kommer ni ihåg Puck-glassen?

Hur som helst så kommer han sedan hem och ska börja festa på glassen han precis har stulit. Då helt plötsligt får han skuldkänslor och oro i kroppen över ifall kassörskan kanske kände igen honom. Han hindrar sig själv från att öppna glassen och skickar då sin dotter (öhm, vänta nu lite... sin dotter!? Han är ju sjukare än vad jag först hade trott!) till affären för att lämna tillbaka glassen och be om förlåtelse. Då hon väl är där, så står även polisen där och pratar med kassörskan. Hon lämnar över glassen och polisen frågar typ "Vart bor lilla pappa?". Blev han gripen eller blev han gripen?

Den här mannen dömdes igår utav hovrätten till 1 ½ års fängelse, och själva domen blev rån. Glassens värde = 61 kr...

http://www.metro.se/2009/03/23/65291/stal-glass-for-61-kr-doms-till-fangel/index.xml

The Friendly Ninja Award

Då har man fått det första priset, även kallat för "Award", för den nya bloggen. Just denna söta ninja-saken, fick jag av Maria. Tack så mycket!

The Friendly Ninja Award...

Då måste man ju försätta denna fina award i vattnet igen, så den kan flyta iväg till andra fina bloggar. Så jag ger denna vidare till Tittie  |  Christian  |  Caroline  |  Tess

Min trötta prins sover i min famn...

Titta va mysigt vi har det. Han skrek och va ledsen, så fick han komma till pappas varma famn med nappen i sin mun. Han somnade direkt...

Theodor sover i pappas famn...

Älskar dej pojken min. Jag ska gå in och lägga mig jämte dig nu, för imon ska jag jobba. Ses imon alla blogg-tokar!

En fullspäckad söndag...

Jisses vad mycket man har gjort idag, en söndag som denna. Haft hand om Theodor inatt, så Tittie kan få sova då hon i sin tur har hand om Theo under vardagsnätterna då jag jobbar, och sen städat som bara attan. Gick upp vid halv åtta och satte igång direkt med att diska. Efter att jag slukades in i att städa lägenheten, så hade jag till slut åstadkommit detta:

 • Dammsugit hela lägenheten
 • Moppat golvet
 • Återigen dammsugit (för att få upp all skit som uppenbarade sig under moppningen!)
 • Diskat
 • Tvättat
 • Hängt upp tvätten
 • Rengjort spisen (keramikplattorna, för att vara exakt!)
 • Dammtorkat de flesta öppna ytorna
 • och så vidare ...

Mamma Mia vad upptaggad jag var, men än var det inte slut. Vi åkte sen hem till mina föräldrar och hälsade på. Jag och min far skulle kolla egenom lite CSN-papper (lite återkrav av något slag...) och så var det tänkt att jag skulle tvätta och städa bilen. Vår fina kopparmetallic V40 skulle äntligen få det badet som den längtade efter...


Tvättning av vår V40!

Vi fikade lite, och sen var det dags att åka hem igen. Men hemma var vi inte länge, då vi snabbt och lätt förflyttade oss till min syster och hennes familj. Vi tänkte mysa lite med dem, käka en pizza och titta på Wipe-Out på kanal 5. Haha, det var roligare än vad jag hade tänkt mig. Är jättesugen på att kanske söka en plats dit, men jag gillar inte vatten så otroligt mycket. Att hoppa från en trampolin som är 200 m (inte bokstavligen talat dock...) ovanför vattnet, känns kanske inte så lockande. Att ligga vid strandkanten och känna solen steka via vattnets reflektioner, är snarare min kind of thing...

Alexander siktar med en puss på Theodor...

Alexander, syrrans 1 ½ åriga son, var riktigt söt ikväll. Han är en sån liten sprallis som ska vara precis överallt med sina händer. Men när det gäller Theodor, så blir han så försiktig och säger "Titta!" hela tiden. Han klappade honom lite försiktigt på huvudet, och gav honom lite pussar. Härligt att se dem små kusinerna trivas med varandra. Tänk i sommar vad de kommer spralla runt. Theodor kommer antagligen inte kunna gå, men krypa kanske? Vi får se, vi får se...

Akuten...

Vi har ikväll varit hos mina föräldrar, som vi brukar varje fredag, och ätit pizza och skulle just börja titta på Lets Dance. Då plötsligt börjar Theodor gall-skrika, och det ville inte ta slut. Han skrek på ett sätt som vi aldrig hade hört förut, och vi blev mycker oroliga. Det gick fem minuter och det gick tio minuter. Efter femton minuter bestämde vi oss för att åka upp till akuten (av rekommendation av Sjukvårsupplysningen!), så att en läkare kunde undersöka honom. Vi klädde på honom och körde iväg till Akuten.

Väl där, så fick vi sitta och vänta i ett barn-väntrum. Nu var hon någorlunda tyst, och låg mest och tittade. Man såg att han var mycker trött efter allt skrikande. När vi sen kom in i läkarrummet, så började först sköterskan undersöka honom lite lätt och bland annat mäta blodflödet. Allt såg bra ut, och sen var det läkarens tur. Även hon kom fram till att det inte var någon fara med vår lilla Theodor, så det var bara att åka hem igen. Sen resten av kvällen så har han varit hur lugn som helst, och inte gett ifrån sig ett ljud. Han låg ju hos farfar en stund, så det måste nog ha gjort susen.

Men man blir så rädd och orolig. Vill ju inte att det ska hända vårt barn något, så det var nog bra att åka upp och undersöka honom. Allt för att vara på den säkra sidan =)

Nu är det natten!

Little rapper...

Har ni sett denna lilla rapparen innan? Detta klippet har legat ute ett tag nu, men jag blir aldrig trött på att se det om och om igen. Han är så ung, men ändå så gammal i sättet. Helt otroligt. Sen kan man ju diskutera vidare om det är bra för lill-killen att växa upp imiterandes av rappare som inte har de mest rumsrena låt-texterna. Denna killen kan man nu se även på film, i "Role Models" där han spelar ett problem barn som skiter i det mesta och har en gangsta-attityd utan dess like. Måste även tillägga att han bara är fem år...
Paus med omröstningar...

Som ni kanske märker så är omröstningarna på semester just nu. Jag har istället nu en tid tänkt mig ha namn-insamlingen för Davit Isaak liggandes i den rutan. Känner att det är bra att göra en insats! Så, skriv på!


Ödla i dvala...

En rolig lite sak hände idag. När jag och min jobbarkompis Johan fortfarande höll på att rensa upp bland allt skräp utmed ett långt staket, så fann vi något mycket sött och litet bland löven. En liten ödla (antingen en skogsödla eller en salamander) hade lagt sig tillrätta så gott där bland löven, och han trodde väl säkert att här inte skulle komma någon och förstöra. Men tji fick han, då skräp-pågarna fanfarade in som två riddare utsedda av folket att bekämpa stadens skräp. Hann ta en bild på det lilla livet, så att ni djur-älskare ser att han inte for illa på något vis... Mow-ha-ha.haaa...

Ödla på jobbet...

Ännu en kväll...

Sitter man här igen, efter att först ha arbetat och sedan tränat. Har varit med min familj mellan dessa två aktiviteter och nu sitter jag som sagt här. På jobbet gjorde vi inte mycket. Eller jo, det gjorde vi men inte något speciellt avancerat så att säga. Vi har plockat skräp hela dagen vid ett långt stängsel, så dagen idag har varit rätt så intelligensbefriat. Men sådana dagar får man räkna med ibland. Jag slår vad om att imorgon så blir det en helt annan ny uppgift som ställer den lilla hjärncellen mot väggen och skall lösa en uppgift. Har precis börjat med arbetsmiljömätningar runt om på anläggningen, så det är en ny utmaning som är mycket intressant. Anledningen till att detta görs först nu, är att vi använder oss av mycket saltsyra, svavelsyra, kalk natriumklorid osv. Dvs farliga kemiska ämnen, som inte får skapa en riskzon för arbetarna ute på fältet.

Johan och jag plockar skräp...

Nu ligger vår söta lilla son bredvid mig i sin babysitter och sussar så gott. Han börjar nog vakna till lite nu, men det gör inget. Är så mysigt när han kryper ihop när man tar upp honom, och när han gräver in sitt ansikte intill halsen. Han var ju dessutom på BVC i tisdags, och hos psykologen i onsdags. Det glömde jag ju berätta för er. Men om ni vill läsa lite mer om det så får ni gärna klicka er in på flickvännens blogg. Hon skriver lite mer utförligt =) http://nyttliv.blogg.se

Nu närmar sig klockan 22-sträcket, och mina ögonlock börjar bli tunga. Ni som har läst om mina natt-äventyr i sömngångarnas land, kanske förstår varför jag vill gå och lägga mig lite tidigare om kvällarna nu. Det börjar ju bli pinsamt att dagen efter få höra att man har sagt det, och sedan gjort det. Hade varit bättre om man kom ihåg det. Måste väl även instämma i det att det är lite läskigt. Vad är man kapabel till när man går i sömnen?

Match och fortsatt skadad...

Har ju helt och hållet glömt bort att berätta om matchen i tisdags. Jag var som sagt skadad inför matchen, och kände hur det spände i låret. Med vemod tog jag mig ut till matchen, men fick dock börja som avbytare. Tränaren hade däremot tagit mig åt sidan när jag kom till samlingen och sagt: "Du börjar på bänken idag, men du är vår nyckelspelare. Du är skadad och vi vill inte förvärra skadan". Det var skönt att få höra dem orden.

Jag kom in i andra halvlek med ett sprängande lår, som högermittfältare. Jag kom in direkt i matchen, och blev snabbt en av spelfördelarna. Back-nyförvärvet Daniel och anfallaren Orhan spelade på min kant, och vi fick ihop ett mycket fint spel. Jag spelade i ca. 15-20 min och jag hann med en mycket het målchans då jag lobbade målvakten precis över ribban efter ett inlägg av Orhan. Jag gjorde dessutom mål, men det blev konstigt nog bortdömt för offside. Det märkliga var bara att jag hade två motspelare som bröt offsiden. Mycket märkligt. Om mitt mål hade blivit godkänt, så hade vi vunnit matchen med 1-0. Men nu blev det dock bara 0-0.

Men det är inte fy skam, eftersom att det laget jag går i går i division 6 och laget vi mötte går i division 3. Om jag säger såhär, vårt lag är riktigt på G i år med många starka nyförvärv och med en helt ny ledning. Division 5, here we come!

Nu sitter jag vid min underbara flickvän, som spelar MammaMia Bingo över internet. Varje torsdag så är det ju Arne Hegerfors som hälsar på i spelet, och håller i en rolig frågesport. Man vinner då lite poäng om man svarar rätt först av alla, och för dessa poäng får man sen spela bingo för =) Nu vann vi precis en fråga där Arne frågade om vilket djur som var farligast för människan, elefant eller flodhäst. Vi svarade flodhäst, och trudilutt att vi hade rätt!

Ojoj, nu är klockan snart 18.00. Min träning börjar 18.30, så får väl börja packa ihop mina saker strax. Visst, jag har riktigt ont i båda benen, men det får gå ändå. Är så sugen på att snurra lite med bollen =) Skriver lite mer sen ikväll när jag kommer hem, so stay tuned!

Free Dawit Isaak...

Ni har säkert hört om den svenska medborgaren Dawit Isaak, som sedan september 2001 har suttit fängslad i Eritrea utan att ens ha genomgått en rättegång. Han fängslades för att ha uttryckt ett starkt stöd för demokrati i landet, och detta är strängt förbjudet i detta landet. Nu, efter ca åtta år så har äntligen denna omskakande berättelse börjat sprida sig på de svenska bloggarnas diskussioner, och nu satsar Expressen på att massivt försöka få Dawit fri genom namninsamling. Därför ber jag er att skriva under i rutan till höger, i den lilla rutan, och sedan skänka en tanke till Dawit Isaak.

Kan tillägga det att igår så spreds nyheten om att Dawit blivit svårt sjuk, och fördes då till sjukhus. Experter blev mycket oroliga, då andra svenskar som har suttit fängslade i Eritrea har efter ett sjukhus-besök senare avlidit pga. de svåra förhållandena. Nämnvärt är att Dawit Isaak har diabetes. Ingen bra kombination, diabetes och Eritreas statsfängelse...

Skriv på för Dawit Isaak!

Free Dawit Isaak!

Vår kille är en tossig kille...

Vi skulle idag ut och gå lite med Theodor i vagnen, direkt efter jobbet. Anledningen var för det första att det var så underbart vårigt i vinden, och sen att vi skulle till biografen (som jag och min Tittie extra-arbetar på) och hälsa på. Det var på begäran av en jobbarkompis som heter Carina, som så gärna ville träffa vår lille pojk...

Innan vi gick hemifrån, så var vi ju bara tvungna att ta några kort på en riktigt påpälsad Theodor. Söt och go är han, vi pojk!


Theodor sprallar och busar...

Recension: Slumdog Millionaire (2008) (Film)

Slumdog Millionaire (2008)Slumdog Millionaire handlar om en 18-årig indisk kille, Jamal Malik, som sitter i heta stolen i det världsberömda spelprogrammet "Vem Vill Bli Miljonär?". Han klarar varenda fråga galant, och står till sist inför den sista utmaningen innan han kan få checken som motsvarar 20 miljoner rupier, den högsta summan man kan få i spelet. När frågan väl ställs, så avbryts han av tutan som säger att tiden är ute. Programmet är slut, och han får vänta tills nästa dag. Då, precis efter sändingen, så tillfångatas han av kriminalpoliser för att sedan bli förhörd med misstanke om fusk. Kan denna pojken från den innersta slummen kunna alla dessa svar? Under förhöret får vi följa med på en tragisk och inspirerande färd genom Jamal Maliks liv och uppväxt...

I och med att detta är en indisk film, som egentligen inte var menad att bli en så stor kassa-succé som den nu blev, så kanske skådespelarna är rätt okända för väst-världen. Hur som helst, som huvudrollsinnehavaren Jamal Malik ser vi Dev Patel göra en mycket stark insats. Förvånansvärt bra måste jag tillägga. Sedan som bi-figurer möter vi Anil Kapoor, Saurabh Shukla, Rajendranath Zutshi, Jeneva Talwar, Freida Pinto, Irfan Khan, Mia Drake och Madhur Mittal.

Min åsikt: Jag kände ett speciellt obehag av att börja se denna filmen, eftersom att överallt man än läser så hyllas den starkt av alla kritiker. Och vad man nu har lärt sig, så ska man inte lita på vad andra tycker. Man måste skapa sin egna uppfattning, för att verkligen kunna avgöra om den är bra eller inte. Enligt mig, så var den bra. Mycket bra, med en bra handling. Men där tar det tyvärr stopp. Hur mycket jag än ville bli uppslukad av filmens charmiga stil, då förblev jag där i soffan likt förbannat. Det var något som höll kvar mig i mina egna tankar, och filmen lyckades inte övertyga mig helt och hållet. Dock, måste jag berömma Danny Boyle som gör en storsatsning på en indisk produktion, och av erfarenhet så brukar sådana satsningar floppa. Det enda som säljer är amerikansk film, men här ser vi en vågad satsning som vågar att sticka ut...


Slumdog Millionaire får 8 av 10 pappa-poäng


Theodor får besök av mormor och morfar...

Igår så fick vi alla besök utav Theodors mormor och morfar. Dem kom tillsammans med Tittie och Theodor, så lyckan var stor igår att äntligen få vara med sin son igen. Känns lukten och höra hans små andetag om nätterna. Nu ska jag till jobbet, så jag kan inte skriva mer. Ville bara lägga upp en bild på prinsen, där han antingen skrattar eller pruttar!

Theodor skrattar...

Farmor Gunnel, ser du mig från himlen?

Min farmor gick bort på ett av de värsta sätten. Att ligga på sin sjukhusbädd, och invänta frälsningen som känns så avlägset och skrämmande. Hon dog alldeles för tidigt, vi hade inte ens börjat än...

Farmor fick diagnosen lungcancer, och efter den stunden gick allting nerför. Även om jag var mycket liten, så kommer jag ihåg hur hon blev sämre och sämre. Jag satt och ritade i köket, medan jag hörde hur hon hostade. Jag kom ihåg hur jag tänkte: "Förbannade cigaretter... förbannat också!". Det var då min syn på cigaretter blev förvrängda till ondskan själv. Det var då principer föddes, att jag aldrig kommer tillåta mina barn börja röka...

Kommer du ihåg farmor, de gångerna då jag och min storasyster Malin sov över hos dig i din lilla lägenhet? Då vi först åt god mat, och sedan fick godis i massor utan att mamma och pappa visste om det. Vi satt och tittade på Bingolotto, och du alltid hade två lotter framför dig. Då du slugt fick oss att skriva ner varenda siffra och bokstav som sades. Vet inte varför vi gjorde det, utan vi gjorde det för lekens skull. Det var alltid så mysigt hos dig, med synth-orgeln i vardagsrummet och som alltid var en hett eftertraktad leksak för mina fingertoppar. Det är tider som jag eller min syster aldrig kommer glömma. Stunder som verkligen betyder något, och som förknippas med känslor som inte går att beskriva. Om man bara kunde bygga sig en tidsmaskin och susa genom tiden tillbaka till vardagsrummet där vi ställde upp våra tältsängar som vi sov på under natten. Då vi mitt på natten behövde gå på toa, och sakta trippade in till dig för att säga det. Vi var stora nog för att gå på toa själva, men den mörka långa hallen blev så mycket mindre skrämmande då du höll oss i handen då vi tassade bort mot toaletten med våra barna-ben.

Har ofta tänkt och önskat att du skulle få komma ner hit på jorden igen för en endaste dag och få vara med din familj. Men nej, jag vill inte det. Kom inte ner hit till denna förorenade och ondskefulla plats. Du får inte smutsa ner dina vingar. Stanna där på molnet, och vänta. Vänta på oss, för vi kommer...

Vi älskar dig. Din son, min pappa, älskar dig. När jag nämner ditt namn, farmor, så ser man ett kärleksfullt leende på hans läppar. Vi alla älskar dig, jag älskar dig. Tänk, du har din alldeles egna fan-club!

Jag och min farmor äter godis...

Gin and (Ti)tonic

Ska man skratta eller gråta när man ser den här reklamen? Säga vad ni vill, men detta är så fel så det kan bli. Att göra humor av något så tragiskt. 1495 st människor dog den natten, och det gör vi gladeligen humor av. För h-l-v-t-e, visa lite respekt...

Avskyvärd reklam och produkt...

Mina MJ-tavlor...

Jag vet, ni tycker nog jag är patetisk nu men jag bara mååååste visa mina fina Michael Jackson-tavlor (Tittie säger att det är planscher, men nehedå detta är ren konst!) som jag skulle sätta upp med spiken som jag inte hittar. Känner någon igen dem kanske? Det är dem som satt utanför Ullevi Stadium i Göteborg, som promo-posters för hans turné som kallades för "HIStory World Tour -97". Dem är helt orörda, med det speciella numret på baksidan som gör dem så värda. Nu tänker nog vissa Michael-lovers att man behöver bara klicka in sig på Tradera och köpa en likadan för 25 kr. Men tji fick ni, för dem planscherna (Oh my God, jag menar ju tavlor!) är oäkta och saknar serie-nummer! Hihi...


Mina Michael Jackson tavlor, som pryder vår hall så fint...

Vart är spiken?

Visst är det riktigt irriterande när man vet att man hade något, men nu helt plötsligt så finns det inte i ens ägo. Jag höll två rätt så grova spikar i handen, och ett ögonblick senare så har jag lyckats trolla bort dem. Vart kan dem vara? Ska jag ringa ett sånt där Hemmets Veckotidnings-medium? Typ: "Hej, jag har tappat bort mina spikar och jag behöver verkligen dem.. var finns dem?" och hon säger med en tillgjord spöklig stämma: "Du måste se in i ditt inre.. se bortom det du ser.. se bortom det du ser" och jag: "Citerade du precis apan i Lejonkungen??"...

Anledning till denna frustration är att jag skulle precis sätta upp mina två Michael Jackson tavlor här på väggen i det rum där datorn står. Har sackat efter länge nu med det, och just när jag äntligen hade dratt upp arslet ur soffan så händer det här. Spikarna är borta. Men men, dem kommer väl fram. Vi får helt enkelt så det såhär, att det var inte menat att jag skulle sätta upp dem idag. Detta ingår inte i Guds planer...

Måste tänka på spikarna nästa gång jag har dem i handen. Måste verkligen fokusera mig på dem, att ha dem i huvudet... Kanske inte riktigt som på bilden, men men...


Om man har spikarna där, då tappar man inte bort dem i första taget!

Missar Michael Jackson-turnén...

I onsdags var det en sorgsen dag. Biljetterna till de först 10 planerade konsärterna på O2-arenan i London med Michael Jackson släpptes då. Men jag stod inte i kön. Sorgset behöver jag säga det att jag har inte de pengarna som krävs för att genomföra denna dröm. Själva biljetten kostar inte mindre än 1000 kr, och flygbiljetterna + hotell kommer plussa på utgifterna avsevärt. Tänk er, att er största idol kommer spela så nära Sverige och att detta troligtvis är sista gången han turnérar, att ni kommer missa det. Det är ofattbart surt! Så, jag hoppas ett mirakel sker så att jag kan köpa en biljett. För nu har han ju sagt att det kommer bli 50 konsärer totalt istället för bara 10. Så, hoppas hoppas!

Michael Jackson Tour 2009 - This is it...

Schlager-vinnaren, en skräll...

Malena Ernman vann Melodifestivalen med sin låt "La Voix", och alla höjde sina ögonbryn. Vad hände med Måns Zelmerlöv? Vad hände med det spännande ryktet om att Caroline af Ugglas skulle ploppa upp som en joker och sno vinsten? Det verkade utebli, eftersom opera-divan Malena Ernman charmade sönder det svenska folket.

Malena Ernman...

Däremot så tror jag att hon nu även kan vinna hela skiten. Då menar jag den stora Grand Finale, Eurovision Song Contest. Du kanske skrattar nu åt min tanke, men eftersom att det blev en sån chockad seger så finns det all möjlighet att även vinna den stora huvud-finalen. Men vi får se, jag kan inte säga att jag har hört de andra låtarna. Och som sagt, så är jag inte så mycket inne i schlager-världen...

Hur som helst, grattis Malena Ernman till vinsten!

Theodor, farfar och jag...

Idag var Theodor och hans farfar och jag på Theodors allra första fotbollsmatch. Vi stod vid sidlinjen (Theo låg i barnvagnen) och tittade på mitt lag spela mot ett annat lag som ligger några mil härifrån. Det var rätt så milt väder, men man märkte att planen var alldeles vattensjuk. Hur som helst, så gick matchen bra och vi spelade lika, 1-1. Tränarna kom fram till mig och talade om för mig att det var väldigt synd att jag blev skadad i torsdags. Dem hade gärna velat se mig spelat idag. Och det kan ni ju ana, att det ville jag med. Riktigt surt att bli skadad igen, då man redan har missat en match pga. skadan i knäet. Men men, på tisdag är det match igen mot ett lag som klassas som ett mycket bättre lag. Ska bli roligt om jag kan vara med då, om lårkakan har gett med sig...

Theodor och sin farfar...

Tittie jobbar och jag har hand om Theodor idag. Duktig hon är då hon tjänar in lite extra kulor. Duktig flicka =)

Är hos mina föräldrar just nu, och vi ska strax fika. Sen ska vi hem till lägenheten och sätta upp några lampor + tavlor, och sedan bär det av hem till päronens igen. Förhoppningsvis så kanske man kan svänga inom min mycket nära vän Emelie och hälsa på. hon har inte träffat Theodor än...

Mitt i natten med Idol-Lars...

Låg och vred mig i sängen med Theodor jämte mig. Kunde inte sova. Hade alldeles för mycket att tänka på, så till slut orkade jag inte med att försöka sova längre. Så jag gick upp, satte mig vid Tittie i soffan (som inte heller hon kunde sova) och sedan vidare till min dator. Tänkte kolla lite på Aftonbladet och lite YouTube, och förhoppningsvis bli lite sömnigare. Theodor ska strax vakna, så det gör inget att jag är uppe mitt i natten känns det som då. Ska sova sen, när han har ätit. Hur som helst, så råkade jag klicka lite för många gånger på "Liknande videoklipp" så att jag lyckligtvis hittade ett klipp på Idol-Lars uppträdande i Expressen XL. Jag tyckte ju att han var den absolut bästa i Idol 2008, och jag väntar ideligen på ett album. Om det nu kommer komma något? Hoppas, hoppas...

Hans stil har ju många influenser från tex. Bob Dylan, men ändå gör han det på ett sätt så att man inte kan jämföra honom med någon. Han är Lars Eriksson, och ingen annan. Hans egna låtar är riktigt bra, och hans gura talar för sig själv...

Första klippet är hans framträdande, och det andra är intervjun direkt efter själva spelningen. Var god njut...


 


Nu bär det av till päronen...

Nu ska Theodor, Tittie och jag till mina föräldrar och mysa lite. Pizza står på menyn, och alltid något bra på tv. Kan inte bli bättre! Skriver mer lite senare, nu haltar jag iväg till bilen. Kram på er alla!

Volvos vackraste bil...

Min svärfar har fått ett erbjudande att köpa en Volvo P 1800 kombi, och frågan är om han kommer köpa den. Enligt mig (och min far) är den absolut en av de finaste bilarna någonsin skapade. Helt otroligt vacker. En rolig sak är att just denna bilen var med i en Helgon-film, som många kanske inte känner till.

Så här ser en Volvo P 1800 Sedan ut. Alltså detta är ingen kombi =)

Volvo P 1800 Sedan...

Omröstningen 090306 - 090313

Då var första omröstningen på den nya bloggen klar. Denna gången frågades det om vilken av de nämna fotbollsspelare var den absolut bättre. Såhär blev resultet:

Omröstningen 090306 - 090313

Theodor i statistiken...

Tänkte visa er hur Theodor ligger till nu, efter att han föddes den 11 januari -09. Hur mycket han väger och lite sånt. När jag skapade denna designen, så var det först tänkt att denna informationen skulle ligga ute i en egen kolumn permanent. Men jag tycks inte hitta någon lämplig plats för det. Det kommer väl antar jag.


Theodor skrattar åt morbror Tim!

2009-01-11
Kronologisk ålder
: 0 dagar, Vikt: 3,340 kg, Längd: 49 cm, Huvudomfång: 37 cm

2009-01-20

Kronologisk ålder: 10 dagar, Vikt: 3,370 kg, Huvudomfång: 36,8 cm

2009-01-26
Kronologisk ålder: 16 dagar, Vikt: 3,445 kg, Huvudomfång: 37,3 cm

2009-01-29
Kronologisk ålder: 2 ½ veckor, Vikt: 3,575 kg, Huvudomfång: 38,2 cm

2009-02-05
Kronologisk ålder: 3½ veckor, Vikt: 4,110 kg, Längd: 51 cm, Huvudomfång: 38,9 cm

2009-02-16
Kronologisk ålder: 5 veckor, Vikt: 4,720 kg, Längd: 54 cm, Huvudomfång: 40,0 cm

2009-03-04
Kronologisk ålder: 7½ veckor, Vikt: 5,395 kg, Längd: 56 cm, Huvudomfång: 41,1 cm

Michael Jackson-vecka i American Idol...

Den 10 mars så var det Michael Jackson-vecka i American Idol. Därför lägger jag upp YouTube-länkarna på de olika framträdandena. Tycker alla gjorde ett riktigt bra jobb, men min favorit var nog Adam Lambert. Han körde sin egna stil på låten, och försökte inte "vara" Michael Jackson.

Adam Lambert - Black or white
http://www.youtube.com/watch?gl=SE&v=-0Wt8MQ6jpU

Scott MacIntyre - Keep the faith
http://www.youtube.com/watch?v=mTNe4r4KPZI

Alexis Grace - Dirty Diana
http://www.youtube.com/watch?v=TWMEhAvgYoA

Allison Iraheta - Give in to me
http://www.youtube.com/watch?v=DYe3ChxEgtI&feature=related

Lil Rounds - The way you make me feel
http://www.youtube.com/watch?v=pyK8Q70QwB4

Danny Gokey - P.Y.T (Pretty young thing)
http://www.youtube.com/watch?v=fZTDGW2QTYs

Michael Sarver - You are not alone
http://www.youtube.com/watch?v=vZ2neuGLzhI

Jasmine Murray - I'll be there
http://www.youtube.com/watch?v=-hOnW4Vus7w

Kris Allen - Remember the time
http://www.youtube.com/watch?v=L3LDUoAVEac

Anoop Desai - Beat it
http://www.youtube.com/watch?v=sumhleAbwRk

Jorge Nunez - Never can say goodbye
http://www.youtube.com/watch?v=JAHSgWvNWcI

Megan Joy Corkrey - Rockin' Robin
http://www.youtube.com/watch?v=VujSPKImpiw

Matt Giraud - Human nature
http://www.youtube.com/watch?v=H6oQP65DVKQ

Grymt rolig musikvideo...

Detta är en av mina favoriter. Alla vet vi ju vem Paul Simon är och hans låt "You can call me Al". Kanske bara är jag som tycker det, men denna videon är så rolig och smart dessutom. Ni kanske känner igen den andre snubben? Det är komikern Chevy Chase, och som ni ser så tar han kommandot i musikvideon och stjäl Paul Simons plats i rampljuset. Titta noga när han ska börja sjunga, då Paul Simon blir avbruten av Chevy. Håll även ögonen öppna då Chevy dricker ett glas vatten, och sen ska ställa det på bordet som i själva verket är ett stöd för en bongotrumma. Titta vart glaset tar vägen. Är det förbestämt, eller är det en så kallad blooper? Den är riktigt bra iallafall, men det är väl bara jag som tycker det =)Återigen skadad...

Förra veckan spelade vi en match på lördagen. Allt kändes riktigt bra, och jag började matchen starkt med smarta passningar och ett hårt närkampsspel. Det resulterade snabbt i att jag gjorde matchens första mål, och mer av det goda blev det. Allt satt, självförtroendet steg. Men då, efter mina andra glidtackling på det allt för hårda konstgräsplanen, så kände jag hur det högg till i knäet. Jag fortsatte springa, men strax därpå blev knäet alldeles stramt. Jag bad om att få byta ut mig, så jag kunde ta en titt på mitt knä. Tog av mig knickersen, och ser ett knä stort som en handboll. Det hade svullnat riktigt kraftigt, så det var bara att dra på ett hårt tryckförband och sen is-påse på för att dämpa smärtan. (För det vet ni väl, att isen dämpar eller läker inte skadan utan det gör endast tryckförbandet).

Men det var inte det jag skulle berätta egentligen, utan det som hände nu ikväll på fotbollsträningen. Skadan som jag precis berättat om har blivit mycket bättre (dock värker det fortfarande), så jag kan träna fullt ut. Men så precis i början av träningen idag, så fortsätter min otur. Visst, min form annars är på topp men inte i skadefronten. Vi körde en variant av kvadraten, då två spelare kämpar mot varandra i mitten och har spelarna på linjerna som passningsvägg. Hur som helst, så fick jag tillbaka bollen av en av väggarna och drar en fint så att jag lyckas tunnla min motständare. Men när jag ska accelerara så möts jag av ett knä i ljumskhöjd, och sätter den rätt i mitt lår. Som det brukar kallas, så fick jag en lårkaka. Så nu sitter jag här och skriver lite kort för er mitt grymma öde, denna torsdagskvällen. Har jag inte rätt mycket otur? Onödig otur, om ni får fråga mig...

Årets första nyckelpiga!

Igår hittade jag årets första nyckelpiga. Är jag den absolut första i hela Sverige? Måste jag nog vara, känns som det. För när det är minusgrader ute, och man finner en livs levande nyckelpiga på tröjan då måste det vara debuten. Eller har någon av er funnit någon?

Förlåt för att bilden är så suddig, då den är tagen med en mobilkamera. Den fokuserar inte så bra så att säga =)


Årets första nyckelpiga!

Tankar och funderingar innan arbetets början...

Sitter och tänker på vår lille son. Hör honom sträcka på sig och prata för sig själv i sömnen, här där jag sitter vid datorn innan jag ska resa på mig och köra till jobbet. Tänk att vi har haft den turen att få en sån perfekt liten grabb, och nu ligger han jämte oss under nätterna. Jag vet, man ska inte vänja dem vid att sova i våran säng men det är ju så svårt att inte låta bli. Det är ju så mysigt när man hör dem små andetagen och att känna lukten av bebis.

Nä, nu måste jag nog allt köra till jobbet. Får fortsätta tänka på honom där istället =)

Theodor blir badad utav farmor och farfar...

Recension: Gran Torino (2008) (Film)

Gran Torino (2009)Gran Torino är en film skriven och producerad utav ingen mindre än Clint Eastwood. Vi får följa den bittra krigsveteranen Walt Kowalski, och hans liv i en den lilla förorten precis utanför Michigan. Han är en såkallad vardags-rasist och spyr ut elaka ord om invandrare för jämnan. Men så en natt kommer en person förändra hans liv, fastän att denne inte har någon god tanke bakom sitt handlande. Thao, Hmong-tonåringen  som bor i grannhuset, blir pressad av ett gäng att stjäla Walts dyrbaraste ägodel, en bil vars märke var Gran Torino -72. Resultatet av hans inbrottsförsök, blir att Walt blir fast beslutsam att omvända denna "oskylda" pojken från att bli en ligist som de flesta Hmong's.

Clint Eastwood spelar själv sin huvudroll som Walt, och som Thao ser vi Bee Vang. Det finns fler mycket bra skådespelare, men dem får ni leta upp själva via IMDb:s webbplats eller helt enkelt se filmen.

Min åsikt: Jag tyckte den var otroligt bra. Välskriven och välregisserad. Helt klart en utav de bästa filmerna i år. Jag rekommenderar denna Clintan-film varmt, och jag hoppas att även ni kommer finna den behaglig. Lyssna lite noga precis innan eftertexten börjar rulla, för då hör ni Clintan sjunga i bakgrundsmusiken.

Gran Torino får 8 av 10 pappa-poäng

Theodor, 2 månader!

Idag fyller Theodor 2 månader. En stor liten kille vi har i lägenheten nu. Börjar nästan känna mig hotad av platsen "Mannen-i-huset"! Hihi. Tänk vad tiden går fort. Lite för fort för min smak faktiskt, då det känns som att man inte riktigt hänger med i svängarna. Men det är väl vanligt att känna så, när man är nybliven förälder. Nu ligger han och sover jämte mig, och jag funderar på att göra samma sak. Ska gå in till Tittie i vardagsrummet och försöka få med henne in i sängkammarn.

Förresten, vi badade Theodor idag igen. Lotten föll på att vi skulle ta det hos hans farmor och farfar, så dem kan få vara med och assistera. Det tackade dem inte nej till precis. Så fin han blev efteråt!

Theodor badar hos farmor och farfar!

Star Pilots schlagerlåt = Plagiat?

Jag är inte så inne schlager-världen som alla andra verkar vara, men en sak undgick mig inte. Star Pilots låt, Higher, lät precis som en annan låt. Men jag kunde inte komma på vilken det var. Reglerna säger ju att man måste tävla med en unik låt, alltså en låt som aldrig har spelats eller hörts av någon. En helt ny låt så att säga.

Men idag, då kom jag äntligen på det. Är inte denna schlager-låten väääldigt lik Boy Meets Girl:s låt, Waiting For A Star To Fall? Jag har lagt med ett YouTube klipp, så ni kan avgöra själva om Star Pilots faktiskt har stulit låten.
Liverpool förnedrade Real Madrid

Igår spelades matchen mellan Liverpool och Real Madrid. Det blev en förnedring utan dess like. 4 - 0! Steven Gerrard var i sitt esse, och dragningarna från Fernando Torres var helt fenomenala. Denna matchen var i andra omgången i Champions League, och just nu är Liverpool en favorit till att vinna hela mästerskapet. Kolla in klipper, och njut av det fina engagemanget. Detta är äkta fotboll.

PS: Min kompis Jimmie var excentrisk när dem hade vunnit. "You never walk alone".Härliga toner från Sungah Jung

Den här asiatiska killen är ju helt otrolig. Vilken inlevelse! Han har nog tränat varenda dag den grabben. Lyssna och njut!Tack, tant Emelie!

Tack så mycket för den fina pyjamasen tant Emelie! hälsar Theodor glatt. Första kvällen med denna på, och nu ska vi alla gå och lägga oss och sova. Titta så fin han blev!

Theodor i sin nya present som han fick av tant Emelie!

Recension: Imaginary Stars: Stars and Trucks (2009) (Musik)

Imaginary Stars: Stars and Trucks (2009)Imaginary Stars är ett band, som är en så kallad "one-man-band", och som kommer från en stad som ligger i de västliga delarna av vårt vackra land. Sing & Songwritern heter Peter Lindqvist, och han är en mångsysslare i vardagen. Jag vet, eftersom att jag har den stora äran att känna honom privat. Han håller på mycket med fotboll, där han är sportchef i det laget jag tränar för. Han är som sagt en musiker, en talangfull sådan. Han är en mycket bra kille, som ärligt förtjänar all den respekt han har...

Skivan han har släppt heter Stars and Trucks, och det är antagligen hans debut-album. Jag kan inte svara säkert på den frågan, men jag antar det. Tyvärr så är han inte signad av något skivbolag, utan detta är en egen tillverkad skiva. Men det ser jag bara som en positiv faktor.

Min åsikt: Skivan innehåller tio låtar, som enligt mig håller förvånansvärt hög klass. De låtar som jag har som favorit är "Sing Something New", "Pictures" och "Our Broken Heart Song". Även andra låtar som "Since Yesterday" är inte att förglömma, då just denna låten har en mycket meningsfull och äkta känsla. Texten skildrar ett diffust mörker, då tankarna far omkring och undrar om detta är en sanningsenligt verk. Jag har inte frågat Peter om texten är sann, och jag tänker inte göra det heller. För så som det är nu, så känns den låten underbart äkta men att själva innebörden är mycket sorgsen. Som jag skrev innan så anser jag att texterna på albumet håller mycket hög klass, om inte världsklass? Om man försöker tolka Peters sinnesnärvaro, så känns det som om han inte riktigt är i fas. Att han är i en sorgsen tid, och det då avspeglar rätt bra på hans musik. Jag lyssnar mycket på Cat Stevens, Bob Dylan och Tracy Chapman, och Imaginary Stars texter ligger (tro det eller ej) i samma nivå. Det kanske låter väldigt osannolikt, och jag kan förstå om du nu känner att du bara vill avfärda min recension. Gör inte det, utan gå in på bandets hemsida och provlyssna låtarna. Bilda en egen uppfattning...

Bandets adress är: http://www.imaginarystars.se/

Kort sagt, så är denna skivan en guldklimp bland "amatörhyllan" i skivaffären. Jag är rätt så säker på att han inte kommer ligger på den hyllan så länge till, då ett musikbolag snart kommer upptäcka denna poet. Jag ber er, gå in på hemsidan och lyssna. Bilda er en egen uppfattning, och låt texten sjunka in. Fundera och reflektera...

PS: Jag fick skivan signerad idag efter träningen. Tack Peter! Om du nu läser detta inlägg, så gör mig en tjänst. Skriv en kommentar, och visa att du finns. Uppskattas! Ha det bra min vän.

Imaginary Stars: Stars and Trucks får 7 av 10 pappa-poäng

Dejta kudden...

Nu ska jag gå och sussa kudden tänkte jag. Ville bara säga det att jag längtar efter mina små älsklingar som jag kommer få träffa imorgon. Dem kommer hem då från Theodors mormor och morfar. Finner inga ord för hur mycket känner för dem, dem är ju min familj...

Älskar er, Volim te, Love you, Liebe er, Jou liefe, Elsker er, Rakastan sinua osv. Hihi =P

Mina två älsklingar myser i soffan...

Kusinen med på fotbollsträningen...

Imorgon är det träning och likaså på torsdag. Men det är den sist nämnda dagen som är den mest unika, då min kusin ska hänga med. Härligt roligt! Han heter Robin och han har lirat fotboll förr, men har tagit ett break en tid nu från det. Jag har sett honom spela flera gånger, och jag vet att han har kapacitet för det. Stabil och säker i sina beslut. Yes, in deed he his...

Ska bli riktigt roligt att se han på planen igen, och se hur han klarar situationen. Laget jag går i finns det både bra och sämre spelare, och jag är väldigt säker på att han kommer snurra upp vissa spelare rätt så rejält. Om han nu bestämmer sig för att fortsätta träna och eventuellt lira seriematcher, så tror jag han kommer göra det med bravur.

Blod är tjockare än vatten, det är underbart roligt att förhoppningsvis lira fotboll sida vid sida med sin kusse...

(Bilden är tagen på Robins storasysters bröllop, och till vänster om honom så ser ni inte mindre än min egen far!)


Kusin Robin på sin systers bröllop... (Till vänster ser vi min alldeles egna lilla papps!)

Recension: Män som hatar kvinnor (2009) (Film)

Män som hatar kvinnor (2009)Män som hatar kvinnor såg jag och min flickvän tidigt på lördagsmorgonen. Vi arbetar som sagt lite extra på stadebs biograf, så detta var en visning för personalen. En frukostvisning kallades det visst.
Den handlar om Mikael Blomkvist, som är en begåvad jouarnalist för tidsskriften Millennium. I början av filmen visar dem en rättegång mellan honom och dem mäktiga finansmannen Wennerström, då Blomkvist har blivit åtalad för förtal då han har skrivit i tidsskriften om Wennerströms vapen- och smuggelaffärer. Han tar då paus från tidningen, och får då ett mycket egenomligt erbjudande. Den forna industrigeneralen Henrik Vanger, ber honom att ta en titt på dennes släkthistoria. Mikael Blomkvist får då under "täckmantel" ett uppdrag, att lokalisera Vangers försvunna brorsdotter som har varit försvunnen i nära fyrtio år. Under sin resa träffar han en ung kvinna, Lisbeth Salander, med en mycket diffus världsbild...

Mikael Blomkvist spelas utav vår svenska skådespelarhjälte Mikael Nyqvist, och vid sin sida som Lisbeth Salander ser vi Ola Rapaces fru (Wallander-filmerna, Tusenbröder), Noomi Rapace.

Min åsikt: Otroligt, och återigen otroligt bra film! Jag kan med en ganska så säker känsla säga att detta är en av de bästa svenska filmer jag någonsin har sett. Skådespelarna gör en sådan ärlig och trovärdig tolkning av karaktärerna, att jag inte har någon som helst kritik att ge. Däremot fanns det en liten detalj som störde mig ibland, men det är absolut ingenting stort. I vissa scener när personerna gick emot kameran så blev kameran ofokuserad, så man fann sig själv himlandes med ögonen för att det skar till lite i ögonen. Antagligen bara jag som stördes av detta, men som sagt... Jag är petig. Och det ska man vara tycker jag, det är så en förbättring blir till. Kort sagt, en film som kommer ligga mig varmt om hjärtat och jag rekommenderar den varmt till alla film-själar! Gå och se den!

Män som hatar kvinnor får 9 av 10 pappa-poäng

Homosexuella får inte ge blod...

Låt homosexuella donera blod!Har ni hört nått så konstigt? Det finns tydligen en lag i Sverige, att homosexuella personer får inte donera blod. Jag vet, jag blir också chockad! Frågan som ställer sig per automatik är "VARFÖR??!!". Hur kan detta komma sig, att en person med en annan kärleks-läggning inte får donera blod? Det är ju inte precis så att bara för att en gay går ner till blodbussen och donerar blod, och att VIPS! så har den behövande personen helt plötsligt blivit super-gay med en ABBA-låt nynnandes på sina läppar. Jag fattar det inte, hur kan vi i Sverige kalla oss för ett land som tar hänsyn till sitt folk och att vi är ett demokratiskt land. Ett rättvisans land... IN-MY-ASS att det är...

Denna heta diskussionen hörde jag på Radio SR P3 idag, då dem tog upp denna frågan. Där ringde folk in och verkligen berättade sin ilska över samhällets galna regler. De skyldigas försvar löd "Homosexuella individer har en ökad risk att få HIV och AIDS-smitta, så därför är det rimligt att just denna lag får stå kvar". Hmm, säger jag då. Vadå lättare att få HIV? Vet ni hur många som har sex i nummer 2 i dag? Hetero-personer har det. Väldigt många faktiskt. Heteros har lika lätt att bli smittade. Plus att innan varje bloddonation så kontrolleras blodet om det är lämpligt som donationsblod. Det scannas så att det inte är någon smitta. Om man nu kontrollerar det så starkt, varför har vi denna löjliga lagen då för? Är det en princip-sak? Är det en lag som ni gamla och trötta homofob-politiker inte anser någon möda att lägga kraft på?

Ni tar ifrån homosexuellas rätt att rädda liv. Ni klipper deras vingar, och kvar blir en liten stackars sate som inte är god nog att få hjälpa. Usch, säger jag...

Film med en underbar vän...

Satt och tittade på en film med en vän nu ikväll, och vi hade det riktigt bekvämt. Jimmie heter han, och han är en av mina absolut bästa vänner. No doubts. Jag är fortfarande mycket rädd efter inbrottet och så. Eftersom att jag inte har berättat något av den händelsen i denna bloggen, så referrerar jag till min andra blogg som jag inte använder längre (http://kastri.blogg.se). Där står det om just detta inbrottet som skedde mig och min flickvän förra året i november. Hur som helst, så är rädslan fortfarande stor. Så Jimmie var här med mig och kollade på film, Seven Pounds hette den...

Innan han skulle gå, så stannar han upp och vänder sig mot mig. Han berättar i princip för mig att det finns alltid hjälp att få genom att ringa. Hjälpen finns nära om den behövs. Tack Jimmie, det behöves att höras. Tack för att du är en sån fin vän...

Jimmie och jag sommaren -08

Nu ska jag försöka sova, fastän att jag inte har någon alls lust till det. Men ska jobba imon, så det är bäst att jag försöker.

Helgen snart slut...

Har kommit hem nu från svärföräldrarna, och jag känner att jag egentligen behöver slå en sjua. Men först får jag nog skriva klart inlägget. Om man påbörjar något, så får man allt slutföra det med. Hihi...

Då är första helgen som sportjournalist över. Har skrivit lite reportage och haft öppna intervjuer, för att sedan lägga ut dem på nätet. Känns som en ovanlig sits. Att sitta och intervjua en sportprofil om vad han tycker och tänker om just det jag vill veta. Jag har ju inte någon som helst utbildning för detta, men jag börjar nog komma in i det. Tror jag. Att blogga kan anses som samma sak. Om man bortser från att man inte intervjuar när man bloggar. Fast vissa kanske gör det, jag har inte en aning...

Hur som helst, så har jag nu kommit hem från svärföräldrarna och sitter just nu vid datorn och pillar navelludd. Tittie och och min son stannade kvar, då dem kommer hem till mig på tisdag istället. Låta mormor och morfar få vara med sitt barnbarn, eftersom att dem bor så långt bort. Men jag måste ändå säga det, att det är olidligt att vara ifrån honom. Han kan skrika och skrika till man blir alldeles tossig, men när han flinar till och ger ifrån sig det dära spädbarnsljudet "aaaoooowww" så smälter jag som en ost i en toastmaskin. Att sakna, är det värsta som finns...

Förresten, vi badade Theodor idag. Kolla på bilden så söt han är. Man såg på honom att han verkligen tyckte om att bada, vår kille-manjaro! Så nu är han ren och fin.

Theodor har badat

Nu tror jag att jag ska ta något att äta. Min mage sa precis till mig "Nicklas, nu går du till kylen och ger mig lite mat... Jag är hungrig... GE MIG MAT! M-A-T! MAT!"

Äntligen (nästan) klar...

Theodor och jag...Har jobbat stenhårt nu med den nya bloggen och dess utseende. Kanske inte är världens bästa, men det duger. Bättre än min förra iallafall.

Jag hoppas verkligen nu att alla mina trogna läsare hittar till min nya blogg, så att dem inte står vid min gamla och trampar sand. Jag ska lägga ut ett litet memo där med att påminna alla att DETTA är den nya bloggen.

Kolla längst upp till höger nu med, så ser ni den nya Omröstningen. Där kommer den alltid ligga framöver, då den har en helt egen plats. Varje vecka kommer det ut en ny omröstning.

Är jätte trött nu med, då klockan börjar bli mycket och sängen kallar. Theodor har precis somnat, då han precis har ätit. Ska snart upp igen, men det är då det. Den smällen tar man då. Skriver mer imorgon mina vänner, för nu vill inte mina ögon mer.

God natt =)

 

Nu är snart designen klar...

Börjar sakta och försiktigt bli klar med designen av bloggen! Så om någon dag kan jag helt och hållet gå över till denna från min förra. Men tyvärr så måste jag hoppa väck från datorn lite nu, då jag är hos Titties föräldrar och hälsar på. Måste ju vara social!

Välkommen...

Välkommen till min nya blogg. Jag var uppenbarligen inte riktigt nöjd med min förra, då jag störde mig på att själva adressen till bloggen inte hade någon som helst förknippning med bloggens handling. Jag skriver dock om nästan samma sak nu, och mina fyra huvudinriktningar är flickvännen, vår nyfödde son, fotboll och film. Det är det jag mest kommer skriva om, men rulla inte ihop och förtvina nu innan jag klargör att jag är en sådan bloggare som skriver om allt och ingenting. Jag skriver om bagateller och om världsproblem som ingen tycks kunna lösa (som jag självklart har svaret till, hihi). Återigen, hoppas alla mina trogna läsare har hittat hit till min nya blogg och att vi nu kan gå vidare som vanligt igen.

Min förra blogg: www.kastri.blogg.se (Klicka dig gärna in där, jag låter den ligga kvar på nätet en tid innan jag raderar den...)

Min nuvarande blogg: www.fotbollspappan.blogg.se

Ha en trevlig läsning =)

Med vänlig hälsning,

Eran bloggmogul... Nicklas


RSS 2.0