Som ni märker...

Ja, som ni märker så händer det inte mkt på denna bloggen kan vi ju klargöra :) Därför har jag bestämt mig för att sluta upp helt, men vem vet... jag kanske återkommer när tiden är rätt. Jag har mycket att tycka till om, allt från att Eminem borde avskaffas och att div 6 i fotboll borde kräva utbildade coacher...

Vi ses mina vänner, ni får gärna skriva till mig... jag läser era bloggar fortfarande.

mvh
Nicklas


Innan jobbet...

Vaknade upp idag vid 05.35 och kände mig alldeles slut. Kan man inte få sova liiiite till tänkte jag, men nepps! Upp och jobba med dig Nicklas.
Jag gnuggade mina trötta ögon och sträckte på mig. Fortfarande trött. Tittade åt höger och såg spjälsängen stå tom, så jag tittade åt vänster. Där låg min underbara pojk med nappen i munnen, 3 cm från mitt ansikte, och sov i drömmarnas värld. Han är det bästa som har hänt oss <3

Theo, sötnosen...


Nu måste jag tyvärr gå och jobba, men jag skriver något ikväll. Har fortfarande inte återhämtat mig från blogg-uppehållet, men det kommer. Snart är jag den bloggoholic som jag en gång var!

Hemma hos svärpäronen...

Igår körde vi hit till svärföräldrarna, direkt efter jobbet. Som vanligt efter en lång arbetsdag så var jag såklart mäkta trött. Hela kroppen är utpumpad efter dagens hårda slit, och det är med sin rätt. Måste säga det att jag arbetar ganska hårt från halv sju tills sista minuten innan klockan tre. Kanske får lugna ner det lite, då jag känner att kroppen börjar ta rätt mycket stryk, då det inte bara mellan dessa tider det är arbete. Hela livet är ett arbete, och det måste man ta med i beräkningen. Men det är lite svårt, då allt måste hinnas med ändå...

Nu har vi precis tittat på "Hjälp, jag är med i en japansk game-show", och ätit en massa gott. Theodor sover, och Christer och Tittie sitter vid tv:n och tittar på "Bonde söker fru". Vi har varit på marknad idag, den minsta jag någonsin har sett! Men lite godis kunde man allt köpa. Gott, gott! Imorgon är det återigen hem till staden, och då vankas det match. Bortamatch, och den ska vi fan ta mig vinna!

Nu ska jag tillbaka till folket i tv-soffan, så man få vara lite socal!

Det gyllene snittet...

Har ni hört talas om "Det Gyllene snittet" någon gång? Det sägs att när Gud en gång skapade universum och vår lilla jord, även kallad Tellus, så skapade han även en mall för allt liv. "Det Gyllene snittet". Man hör ju ofta religiösa säga att allt i världen har en mening, ett syfte. Vad du än vänder blicken, så har detta ting som har fångat ditt öga en koppling till ett annat ting. Tex, gräset är kopplat till jorden, som i sin tur innehar vattnet som växten behöver. Allting sammanflätas.

En annan del av "Det Gyllene snittet" är mallen för människo-kroppen. Visste ni om tex. att längden på er underarm är lika lång som ert smalben? Eller att längden mellan din högra fingertopp och din vänstra fingertop är lika med längden från huvud till tå? Eller vad säger du om att längden mellan tårna och naveln, så infaller knäna i precist symmetri med den halverade längden? Hur kommer detta sig? Är vi en del av en stor matematisk utträkning, som har legat på arbetsbänken och som sedan har förverkligats genom evolutionen? En tanke värd att begrunda...

Pennan har också gjort "comeback"...

Jag har faktiskt börjat skissa också, tro det eller ej. Jag har ägnat mycket tid under mina år här på jorden till att rita, men det har varit ett tag sen nu. Hur som helst, varsågod att titta! =)


Peter (Imaginary Stars)      Dragon Tattoo    Alexander och Elina (en present till min jobbarkompis)

En lång tid har gått...

Nu sitter jag här igen, efter att ha varit vit i ca. 3 ½ vecka. All fantasi och ork försvann, så en bojkott av Blogg.se var bara att konstatera. Men nu när suget efter klatschiga meningar om allt och ingenting började formera upp sig, och sedan avfyrade en kavalkad som återigen skulle förvandla mig till en tangentknappande bloggoholic.

Men nu är jag återigen här, för att förgylla er tillvaro. Visst, jag är fortfarande trött och sliten, men jag glömde visst av själva poängen av att blogga... att avreagera sig och skriva ut sina tankar som man går runt och tänker på under dagarna på jobbet och liknande. Så, vi kan säga att under mitt lilla break, så blev jag liksom uppyst från en högre makt. We salute you, New-born!

RSS 2.0