Veckans låt...

Det är en gammal låt och ett gammalt uppträdande, 1988. Det är Michael Jacksons "Man in the mirror" som ur min synvinkel är världens bästa låt någonsin. Min speciella favorit. Jag kan aldrig få nog av den, och detta uppträdandet är det bästa. Även låten precis innan denna i själva uppträdandet (The way you make me feel) är också underbart bra, speciellt i introt. Jag lägger även upp en länk till hela uppträdandet.

http://www.youtube.com/watch?v=Y-Fnp_mTE94Kommentarer
Postat av: Tess trött tokig morsa

hej hej hoppas allt är bra..

jag skriver här för jag behöver faktiskt lite hjälp sitter här och grubblar som en toka på lille Dexter läs mitt senaste inlägg och säg din åsikt hoppas du kan hjälpa mej tänka på något som jag ev missar

kram

2009-04-08 @ 22:09:57
URL: http://misstessan82.blogg.se/
Postat av: Jilina

Man in the mirror och the way you make me feel är två av mina absoluta favorilåtar med MJ :).Jag har inte haft min blogg uppe på någon vecka så har och pga det så har jag inte orkat eller nja orkat och orkat, jag har inte brytt mig i att läsa andras bloggar. Jag vill kunna länka till min blogg då jag kommenterar så man kanske får svar tillbaka hehe. Men nu håller jag på att ta igen det jag missat o det är visst en hel märker jag hos alla bloggar jag följer.MEN min blogg är uppe igen. du kanske har märkt det redan. Är dock en ny adress, men man kommer dit genom den gamla automatiskt :).

2009-04-19 @ 04:38:08
URL: http://www.jilina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0