Man rånade butik för glass...

Hur i hela fridens namn kan man vara så dum, att man rånar en butik för lite glass? Jo, ni hörde rätt och för er som inte hörde så säger jag det igen... GLASS!?

Såhär var det, en man kommer in i den lokala affären, där han brukar handla, och drar blygsamt på sig en rånarluva. Han tar tre stycken glassar ur frysboxen, och går fram till kassörskan och slänger fram glassen på rullbandet. Han tar även upp en rörtång och börjar vifta och skrika om att detta är ett rån. Tänk er synen av en man som står och rånar för lite glass. Jag vet inte riktigt om man ska skratta eller gråta?

Kommer ni ihåg Puck-glassen?

Hur som helst så kommer han sedan hem och ska börja festa på glassen han precis har stulit. Då helt plötsligt får han skuldkänslor och oro i kroppen över ifall kassörskan kanske kände igen honom. Han hindrar sig själv från att öppna glassen och skickar då sin dotter (öhm, vänta nu lite... sin dotter!? Han är ju sjukare än vad jag först hade trott!) till affären för att lämna tillbaka glassen och be om förlåtelse. Då hon väl är där, så står även polisen där och pratar med kassörskan. Hon lämnar över glassen och polisen frågar typ "Vart bor lilla pappa?". Blev han gripen eller blev han gripen?

Den här mannen dömdes igår utav hovrätten till 1 ½ års fängelse, och själva domen blev rån. Glassens värde = 61 kr...

http://www.metro.se/2009/03/23/65291/stal-glass-for-61-kr-doms-till-fangel/index.xml

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0