Antisötma-kampanjen...

I vår nutida värld så består allting av socker och sötma. Vart vi än riktar blicken, finns det dära sötsuget där som bara vill mata oss med onyttiga ting såsom läsk, godis, semlor, kakor osv.

Jag börjar bli trött på det nu. Visst, självklart är det gott, men det börjar bli för mycket av det goda nu. Och inte tala om all kolesterol man proppar i sig. Jag tycker det är dags man börjar skaffa sig självdisciplin nu, och dämpar sitt intag av tex. godis och läsk. Jag har läst ett utdrag ur en forskningtidning, att om man håller sig ifrån allt sött i en och en halv månad, så dämpas sötberoendet till en sådan låg grad att man inte känner något sötberoende alls!

Därför ska jag starta en kampanj som tar sin början den första april och håller på i två månader.. Kampanjen innebär följande:

  • Ingen kolsyrad dryck. Kolsyra i sig är inte onyttig, men vi säger detta ändå så att man inte kan gå omvägar.
  • Inget godis i någon form.
  • Inga kakor eller annat bakverk. Ja, tårta ingår här med!

Dessa punkter är de enda reglerna, och det är detta vi ska hålla oss ifrån i två månader.

OM du skulle bryta någon av dessa reglerna, så har du skyldighet att berätta det för mig och du blir då struken från listan. Det finns ingen mening med att ta detta halv-hjärtat, då hela idén handlar om att vi ska få ha ett helt och friskt hjärta!

Om Du vill vara med och därmed stå med i listan som jag kommer skriva upp här på bloggen, så kommenterar du detta inlägget och säger vad du heter samt din blogg-adress. Den första april startar vi antisötma-kampanjen, och då kämpar vi tillsammans.

Antisötma-kampanjen, 6 days to launch-up...


Kommentarer
Postat av: Tittie

jaha där ser man, då blir de ingen tårta för dig på dopet. Mohahaha

2009-03-25 @ 23:12:15
URL: http://nyttliv.blogg.se/
Postat av: Trixie

Svaren från min frågestund finns nu på min blogg!Hoppas allt är bra! :)

2009-03-26 @ 13:03:01
URL: http://triix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0